Kerstmarkt in Megastore

19 december 2018

Op woensdag 19 en donderdag 20 december zijn studenten van de School voor Commerciële economie druk bezig met hun eigen pop-up kerstmarkt. In de Megastore (Begane grond, in de ruimte waar voorheen de Halfords gevestigd was) kunnen bezoekers tijdens deze dagen niet alleen voor leuke (kerst)kleding terecht. Er wordt ook warme chocolademelk geschonken en er is een mooi kerstdecor ingericht waar foto's gemaakt worden.

Studenten van de opleiding Marketing & Communicatie hebben augustus een eigen studentenbedrijf opgericht en hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun business met échte producten, échte aandeelhouders en écht geld. En nu zijn de bedrijven zover dat ze hun producten en diensten kunnen verkopen en willen zij met deze Mondriaan Kerstmarkt de verkoop een extra boost geven.

Om in de juiste sfeer te komen is de pop-up store helemaal in kerstsfeer aangekleed. De opbrengst van de dag gaat naar diverse goede doelen, waaronder de Cliniclowns en Stichting DierenLot. Daarnaast worden er verschillende acties georganiseerd ten behoeve van Serious Request.


Meer nieuws lezen