Kappers voor daklozen

18 december 2018

Maandagmiddag heeft de derdejaars kappersklas zich weer eens van zijn beste kant laten zien. De studenten zijn bij Stichting Limor, die zich inzet voor dak- en thuislozen, gaan knippen. Een bezoekje aan de kapper is voor deze mensen een enorme luxe en omdat iedereen een frisse coupe moet kunnen hebben tijdens de feestdagen zijn de studenten daar aan de slag gegaan. Het resultaat was verbluffend en de reacties waren dan ook heel positief.

Stichting Limor werkt vanuit de filosofie ‘opvangen, aanpakken, loslaten’. Zij zijn er ook voor de moeilijkste doelgroepen zoals mensen met een meervoudige problematiek. Reguliere opvang, ondersteuning en begeleiding blijken dan in de praktijk onvoldoende te werken. Een leuke activiteit als een gratis knipbeurt is dan voor deze mensen uiteraard zeer welkom.


Meer nieuws lezen