In actie voor Sint Maarten

15 september 2017

Na de enorme ravage die de orkaan Irma heeft toegebracht is op Sint Maarten het werken aan herstel begonnen. De bevolking kan alle hulp daarbij heel goed gebruiken en ook bij ROC Mondriaan helpen we graag mee. Er zijn daarom diverse acties opgezet om geld in te zamelen.

Op de Koningin Marialaan 9 organiseren studenten op vrijdag 29 september het “Help Sint Maarten Diner Chantant”. Hier wordt een viergangen menu geserveerd door studenten van de horeca- en hotelopleidingen, en twintig van hen zijn zelf afkomstig van Sint Maarten. De zang en dans worden verzorgd door studenten van onze musicalopleiding DAPA. Als u hier ook bij wilt zijn, dan kunt u reserveren via www.invitez.nl

Deze week zijn onze scholen op dinsdag (Prinsjesdag) gesloten, maar van woensdag tot en met vrijdag kunt u wel terecht op het Leeghwaterplein 72 voor de “Help Sint Maarten Actiedagen” van de School voor Uiterlijke Verzorging. Bij Monbizz Wellness zijn diverse verschillende behandelingen mogelijk, en tijdens deze dagen gaat de helft van de opbrengst naar Sint Maarten. De kapsalon doet ook mee en is ook al op maandag hiervoor geopend. Reserveren kan via 088 666 3222.

Ook MONCafé doneert tijdens deze week de helft van de opbrengst en om het geheel in stijl te brengen maken de studenten een heerlijke Caribische lunch klaar. Deze kan ook worden meegenomen. Op dinsdag is het restaurant dus gesloten, maar op de andere dagen van de week kunt u hier ook zonder reserveren terecht.

Voor wie meer wil weten over de leerwerkbedrijven, neem eens een kijkje op deze pagina.


Meer nieuws lezen