Shine your light

24 oktober 2017

Ieder jaar kunnen winkelgebieden en creatieve bureaus via een pitchwedstrijd een prijs winnen van het Haags Retailpunt met een plan om winkelgebieden nog gezelliger te maken. Nadat de winkeliersvereniging uit het Zeeheldenkwartier deze Retailprijs had gewonnen, besloten ze al snel waar het te besteden bedrag naartoe zou gaan: er werd contact opgenomen met de School voor Retail met de vraag om studenten te sturen voor advies en uitvoering.

Op 23 oktober bezocht een groep van deze studenten daarom café Savanna in de wijk voor een eerste bijeenkomst. Er werd uitgelegd wat er van ze verwacht werd en het idee achter de campagne “Shine your light”: meer gezelligheid en verlichting in de etalages. Niet iedere ondernemer heeft daar feeling voor en het is ook leerzaam voor de studenten om een tijdje in hun bedrijf mee te draaien. De studenten werken in kleine groepjes en maken een ontwerp op papier waarmee ze snel aan de slag gaan want half november moet het klaar zijn.


Meer nieuws lezen