Britt behandelt Kamerleden

21 september 2016

​Een aantal leden van de Tweede Kamer werd op Prinsjesdag uitgenodigd om hun haar te laten stylen en/of make-up te laten verzorgen door excellente mbo’ers.

​Ook schoonheidsspecialiste Britt van der Voort van der Kleij van de School voor Uiterlijke verzorging viel deze eer ten deel. Zij kwalificeerde zich tijdens de nationale finale van de Skills Heroes vakwedstrijden eerder dit jaar voor deelname aan EuroSkills 2016. Voor Britt is dit weer een leuke activiteit en een bijzondere voorbereiding voor de internationale wedstrijd in Zweden. Op de foto is zij te zien met vier leden van de Tweede Kamer.

De activiteit op Prinsjesdag wordt georganiseerd door diverse organisaties waaronder WorldSkills Netherlands. Op NS station Den Haag CS zijn ook talentvolle studenten actief. Zo kunnen voorbijgangers zich laten fotograferen op een troon, gemaakt door een student van stichting RIBO uit Hengelo. Desgewenst met een hoed, ontworpen en gemaakt door nationaal kampioenen mode ontwerpen. Een andere mbo student die ons land gaat vertegenwoordigen op het onderdeel bloembinden, verzorgde oranje bloemcorsages die op het station worden uitgedeeld.

Meer nieuws lezen

Vijf medailles voor Team Mondriaan bij Skills Heroes

25 maart 2024: Drie keer goud en twee keer brons Lees verder

Nieuwe opleiding “Vakspecialist Ondernemer”

12 maart 2024: Les over het starten van een eigen bedrijf Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten