Raise it Up!

9 juni 2016

Studenten van de Dutch Academy of Performing Arts, de artiestenopleiding van ROC Mondriaan, laten zien wat zij kunnen tijdens de Eindvoorstellingen.

Bestel hier kaarten à € 15,-

Assepoes

NME Kids in Training - 26 juni - aanvang: 15:00 uur

Delicatessen

DAPA jaar 1 - 28 & 29 juni - aanvang: 19:30 uur

Huurschuld

DAPA jaar 2 - 28 & 29 juni - aanvang: 19:30 uur

Happily ever after

DAPA jaar 3 - 30 juni & 1 juli - aanvang: 19:30 uur

Tricago

DAPA jaar 4 - 30 juni & 1 juli - aanvang:19:30 uur

Na een jaar hard werken is het moment aangebroken voor de jaarlijkse Final Presentations, dit jaar onder de titel ‘Raise it up’. Tijdens de Final Presentations worden de studenten beoordeeld op het gebied van zang, dans en spel. Voor de vierde, tevens laatstejaarsstudenten wordt het gezien als een examenonderdeel.

De voorstellingen worden per leerjaar gespeeld. Naast dat het leuk is voor de studenten de voorstelling met klasgenoten te realiseren, laat het ook goed het niveau verschil zien. Zo valt er een goed beeld te vormen wat studenten in één jaar leren op de Dutch Academy of Performing Arts.

De week krijgt een kickstart op 26 juni 2016 met de voorstelling ‘Assepoes’ gespeeld door de vooropleiding van de DAPA: NME kids in Training. De week wordt vervolgd met de Eindvoorstellingen van de DAPA studenten.

Graag nodigen wij iedereen uit om kaarten te reserveren voor deze bijzondere voorstellingen. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn online te reserveren.

Graag tot ziens in het theater!

Koorenhuis Prinsegracht 27 Den Haag


Meer nieuws lezen