Medailles bij Vakkanjers

14 april 2016

Na het geweldige resultaat in de RAI vorige maand bij Skills Heroes zijn er nu weer drie medailles gewonnen door Mondriaan studenten. De mechatronica opleiding is door studenten en docenten weer behoorlijk op de kaart gezet want het team van de Tinwerf kwam op de tweede en het team van de Rotterdamseweg op de derde plaats. Bij Robotica werd de tweede plaats ingenomen en bij CAD-tekenen werd de vierde plaats behaald en het podium helaas net niet gehaald. Al met al een prachtig resultaat voor de School voor Metaal-, Elektro- en Installatietechniek. Ook komend jaar worden de Techniekwedstrijden door de Skills organisatie georganiseerd met medewerking van de Vakkanjers organisatie. Het aantal deelnemende scholen aan de regiowedstrijden is nog altijd aan het toenemen.

Aan de voorrondes hebben vijftien studenten meegedaan waarvan er vijf tijdens de Techniekhow in Utrecht en vier deze week in het Klokgebouw Eindhoven in de Finale stonden. Alleen de nummers één gaan naar de Europese finales, maar dat mag de pret niet drukken, volgend jaar zijn er weer nieuwe kansen en de school gaat dan voor de wereldfinales in Abu Dhabi - 2017.

Op de foto: links op de tweede plaats Stefan en Jeffrey van het team Tinwerf en rechts op de derde plaats Jacco en Coen van het team Rotterdamseweg.


Meer nieuws lezen