Open Huis Hospitality Campus

4 maart 2016

Afgelopen jaar zijn de vier gebouwen (Helenastraat en Koningin Marialaan) die onderdeel zijn van onze Hospitality campus volledig gerenoveerd. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en daarom willen wij u graag op de nieuwe campus uitnodigen en laten zien hoe onze pas gerenoveerde scholen toegerust zijn om het onderwijs van morgen te bieden. U kunt natuurlijk ook weer gebruikmaken van de restaurants en het hotel.

Op zaterdag 12 maart 2016 organiseren wij voor jong en oud verschillende activiteiten. Zo wordt iedereen ontvangen met een heerlijk kopje koffie, zijn er rondleidingen over de campus door de studenten en zijn er vele activiteiten voor kinderen zoals sporten, koken en geschminkt worden.

Zoals de naam Hospitality campus al zegt, bent u van harte welkom in een van onze scholen, restaurants en hotel. Wij kijken ernaar uit om u op 12 maart bij het Open Huis van de Hospitality campus te mogen verwelkomen!

Wanneer?
Zaterdag 12 maart 2016

Hoe laat?
10.00 tot 14.00 uur

Waar?
Hospitality campus Den Haag (Koningin Marialaan 9, Helenastraat 10, 11 en 15)

Hospitality campus
Op de vernieuwde campus zijn vier scholen actief op het gebied van hospitality, met alle vier hun eigen sfeer, hun eigen accent maar ook hun gemeenschappelijkheid in het ontvangen, begeleiden en het verwelkomen van gasten. Studenten van Toerisme en Recreatie, de International Hotel and Management School, Orde en Veiligheid en van Horeca en Facilitaire Dienstverlening werken hier aan hun kennis, vaardigheden en beroepshouding. De scholen zetten daarbij in op gastvrijheid, betrokkenheid, verbondenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit.


Meer nieuws lezen