Studenten naar de finales

8 januari 2016

Maar liefst dertien Mondriaanstudenten techniek, kapper/schoonheidsverzorging, verpleegkunde en mode bereikten verschillende finales van de nationale kampioenschappen vakmanschap 2016. De techniektalenten van de School voor Metaal-, Electro- en Installatietechniek (MEI) aan de Tinwerf in Den Haag staan dit voorjaar in de landelijke Vakkanjers finales Mechatronica (4), Robotica (4) en CAD-tekenen (1). Twee studenten van de School voor Uiterlijke verzorging, een student van de School voor Mode en een verpleegkundige in opleiding van de School voor Zorg en Welzijn Leiden, doen mee in de nationale finale van de Skills Heroes.
De negen technische studenten deden mee aan de Vakkanjerwedstrijden waarvan de landelijke finale wordt gespeeld tijdens de Techni-Show in de Utrechtse Jaarbeurs van 15 t/m 18 maart. Meer informatie is daarover te zien op http://devakkanjers.nl/mbo.

De overige vier studenten deden mee aan de regionale voorronden van de Skills Heroes waarvan de nationale finales van 17 t/m 19 maart plaatsvinden in de RAI in Amsterdam. Meer informatie hierover op http://skillsheroes.nl. De winnaars van de nationale finales verdienen een ticket naar EuroSkills 2016. Deze Europese kampioenschappen voor jonge vakmensen zijn volgend jaar december in Göteborg, Zweden.

Op de foto staan zeven van de negen vakkanjers van Techniek samen met hun docent.

Meer nieuws lezen

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder

Studenten voor ict-support naar Litouwen

03 april 2024: Leuke en leerzame reis Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten