Mondriaan Uitblinkersshow 2015

4 juni 2015

Op dinsdag 9 juni wordt bekend gemaakt wie dé Mondriaan MBO Uitblinker 2015 wordt. Tijdens de speciale Mondriaan Uitblinkersshow worden in totaal 21 Mondriaan (school) Uitblinkers uit Den Haag, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland en Hazerswoude in het zonnetje gezet. Tijdens de feestelijke show aan het Leeghwaterplein in Den Haag presenteren zij zich en ontvangen zij een cadeau en een Uitblinkercertificaat uit handen van het College van Bestuur: voorzitter Pierre Heijnen en de leden Hans Camps en Harry de Bruijn. Het publiek bestaat uit ouders, vrienden, klasgenoten, docenten, de directeuren, stagebegeleiders en vier wethouders uit de regio die hun stadgenoot ter plaatse komen feliciteren.

Mondriaan Uitblinkers
Studenten en cursisten waar we als roc trots op zijn. Jonge mensen die zich onderscheiden. Niet alleen vanwege mooie schoolresultaten, maar ook en vooral vanwege prestaties tijdens hun stage of in de samenleving. We hebben er veel. Wie er genomineerd zijn lees je in het overzicht Uitblinkers 2015.

Jaarlijks kiest iedere school van Mondriaan een student om Mondriaan MBO Uitblinker te zijn, een erepredikaat waar studenten trots op zijn en dat heel goed op hun CV staat. 21 scholen hebben dat dit jaar gedaan. Een jury, waarin onder andere een student uit de Studentenraad en een oud-uitblinker zitting hadden, bepaalde wie Mondriaan landelijk vertegenwoordigt tijdens het Dit is MBO- gala in oktober. De Mondriaan Uitblinker maakt kans dit najaar om Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs 2015 te worden. De campagne hiervoor gaat binnenkort van start.


Meer nieuws lezen