Uitblinker op Modeshow

26 juni 2015

De School voor Mode presenteert aanstaande woensdag 1 juli twee wervelende modeshows op een speciale locatie: de autowerkplaats van de School voor Autotechniek en Mobiliteit van ROC Mondriaan aan de Tinwerf in Den Haag. In deze spannende hightech omgeving bouwt de school een catwalk waarop bijna 250 studenten uit alle leerjaren de creaties tonen die ze het afgelopen jaar gemaakt hebben.

Mondriaan Uitblinker 2015
Prachtige collecties van talentvolle jonge ontwerpers zijn te zien op de catwalk. In het bijzonder de eindexamen-collectie van Rachelle Manuputty van de opleiding specialist Mode-Maatkleding belooft sensationeel te zijn. Zij heeft een collectie gemaakt van uitzonderlijk hoog niveau. Haar creaties tonen een uitdagend concept met verrassende mogelijkheden. De verschillende elementen maken haar collectie behalve spannend ook heel draagbaar. Mede op grond van deze prachtige collectie én op haar andere kwaliteiten is Rachelle onlangs uitgeroepen tot dé Mondriaan Uitblinker 2015 en vertegenwoordigt zij Mondriaan tijdens de landelijke campagne Dit is MBO!. Rachelle maakt daardoor kans om dit najaar Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs 2015 te worden. Er kan al op haar gestemd worden op Ditismbo.nl.

Traditioneel presenteren studenten Mode niveau 2 tot en met 4 jaarlijks in de maand juli de modeshow als spectaculaire afsluiting van een jaar van hard werken. Het publiek bestaande uit familie, vrienden en geïnteresseerden wordt verrast met een show van jonge, creatieve en enthousiaste ontwerpers die hun creativiteit, materialen, professionaliteit, inzet èn talent tonen. Tijdens de show worden tevens de eindexamenpresentaties geshowd.


Meer nieuws lezen