Mondriaanstudenten leren het vak in de praktijk

31 maart 2015

De leerwerkbedrijven van MonBizz op het Leeghwaterplein

Maak kennis met onze studenten en geniet van je voordeel. Let vooral op onze acties!

Kappersschool

Kom langs bij onze kappersschool. Je wordt naar wens gekapt, gestyled of gekleurd door onze uitstekend begeleide studenten.

Openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Bel 088 - 666 32 22 voor een afspraak of kom langs (ingang Waldorpstraat).

Voor de behandeling wordt een vergoeding gevraagd.

Wellness

Een heerlijke gezichtsbehandeling, een bodymassage of nagels laten doen? Kom langs bij Monbizz Wellness en laat je behandelen door onze uitstekend begeleide studenten Schoonheidsverzorging.

Openingstijden dinsdag t/m donderdag van 9.00-15.30 uur. Behandeling gaat altijd volgens afspraak: 088 - 666 3223.

Voor de behandeling wordt een vergoeding gevraagd.

Een lekkere cappuccino

Zin in een luxe broodje, een gezonde salade of een perfecte cappuccino voor een leuke prijs, ga dan eens naar onze trendy lunchroom MONCafé (aan de linkerzijde van het gebouw). Je hebt uitzicht op de bedrijvigheid van het Leeghwaterplein en maakt kennis met onze studenten horeca. MONCafé is elke werkdag geopend van 11.30-13.30 uur.

Actie: tijdens de lunch ontvangen de gasten bij één gerecht van de kaart gratis een (soft) drankje (niet op maandag).

Samen

Ga eens gezellig een hapje eten bij Resto Kleurrijk, aan de linkerzijde van het Mondriaangebouw en ontmoet anderen. Onze studenten bereiden een warme en gezonde tweegangenmaaltijd. Ter introductie kost dit nu voor maar € 3,- i.p.v. € 5,-. Ook kinderpartijen zijn mogelijk.

Kleurrijk is alle dagen behalve woensdag geopend van 12.00-14.00 uur. Graag reserveren: 088 - 666 3225.

Cadeautje nodig?

In de Gift & Gadgets shop vind je leuke en originele cadeautjes voor alle leeftijden. Er zijn prachtige Fairtrade producten, wenskaarten en geboortepresentjes. Door de verkoop krijgen onze studenten de kans te oefenen in hun toekomstige vak. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

De shop is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00 uur. Laat een kopietje van dit bericht zien en je ontvangt 10% extra korting op je aankoop.

De leerwerkbedrijven van MonBizz op het Leeghwaterplein zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer: trams 1, 16 en 17 stoppen voor de deur.


Meer nieuws lezen