Sloopfase bijna afgerond

2 maart 2015

Op de Koningin Marialaan verloopt de verbouwing volgens schema. Eind deze week worden zoals gepland de sloopwerkzaamheden afgerond en begint de bouw van de nieuwe school.

Bij de start van het nieuwe schooljaar op 24 augustus, zal er weer les gegeven worden op de Helenastraat 15. Maandag 4 januari, de eerste schooldag van 2016, is de dag waarop de eerste lessen op de nieuwe KML gepland staan. In het nieuwe gebouw komen alle leerbedrijven (het hotel en de restaurants) op de begane grond. De kapsalon komt niet meer terug, maar op deze plek komt ook een mooi nieuw restaurant.

Externe locaties
De studenten van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening en de International Hotel and Management School hebben nu les op de Henri Faasdreef en volgen hun praktijklessen bij vijf verschillende externe bedrijven. Voorafgaand aan de verhuizing waren er twijfels of de restaurants wel goed genoeg bezocht zouden worden, maar dat is zeker het geval. Vooral het Carlton Beach hotel is een hit, waar de gasten het als een uitje ervaren met uitzicht op zee. “De studenten zijn nu gewend aan deze locaties, maar moesten uiteraard wel even wennen. De docenten en studenten kijken er naar uit om weer lessen te volgen in de eigen, nieuwe Koningin Marialaan.”


Meer nieuws lezen