Info Avond mbo en vavo

19 maart 2015

Meld je hier aan voor de Info Avond op dinsdag 14 april 16.00 – 20.00 uur.

Alle mbo-scholen en het vavo in Den Haag, Delft/Rijswijk en Leiden houden een Info Avond. Check in de agenda welke locaties open zijn. Tijdens deze Info Avond krijg je voorlichting over de verschillende opleidingen en je kunt op sommige locaties een leerbedrijf bezoeken. In een leerbedrijf oefenen studenten hun ondernemerschap. Wil je je meteen aanmelden tijdens de Info Avond? Dan heb je je bsn-nummer nodig, dus neem je ID mee.

Let op!
De School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening en de International Hotel and Management School houden hun Info Avond in hun tijdelijke locatie aan de Henri Faasdreef 194 in Den Haag Leidschenveen. Dit omdat hun gebouw in Den Haag Bezuidenhout verbouwd wordt.

Tijdens de Info Avond aan het Leeghwaterplein in Den Haag is het Studie en Loopbaancentrum aanwezig in de centrale hal (oranje balie). Er is dan de mogelijkheid om een interessetest maken en die te bespreken. Ook kun je je digitaal aanmelden voor een beroepsopleiding.

Voor studiekeuzeadvies en informatie over de diverse opleidingen is het Mondriaan Studie en Loopbaancentrum aan de Waldorpstraat 41 in Den Haag dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur), telefoon 088 - 666 3000 / info@rocmondriaan.nl.


Meer nieuws lezen