Een kapsel als kerstcadeau

19 december 2015

Studenten van de kappersopleiding van de School voor Uiterlijke verzorging zorgden van 16 t/m 18 december voor een origineel kerstcadeau voor cliënten van de Haagse voedselbanken. In hun laatste voedselpakket troffen zij een bon die ze op de school aan het Leeghwaterplein konden inwisselen voor een gratis kappersbehandeling. Het was daardoor gezellig druk in de praktijklokalen. Sommige bezoekers namen kinderen mee en dat was een leuke nieuwe ervaring voor de studenten. "We knippen hier bijna nooit kinderen, dus het was wel even kijken hoe we met extra kussens de stoel op de goede hoogte konden krijgen," liet een van hen weten. In ieder geval zijn veel bezoekers van een mooi kapsel voorzien voor de feestdagen en hebben de Mondriaanstudenten met hun actie de kerstgedachte duidelijk uitgedragen.


Meer nieuws lezen