Resto Kleurrijk open

2 september 2014

De vakantie weer voor bij en meteen op de eerste schooldag gingen op maandag 1 september bij Resto Kleurrijk op het Leeghwaterplein de deuren meteen weer open. Het was net zo druk als voor de vakantie. Op deze eerste dag waren er al 25 reserveringen dus het restaurant zat bijna helemaal vol. De meestal wat oudere bezoekers uit de wijk stonden te popelen, want de lunch bij Kleurrijk is voor hen een gezellig uitje waarnaar ze uitkijken.

In de keuken werken deze periode sommige tweedejaars studenten samen met nieuwe eerstejaars, die op hun eerste schooldag al meteen aan de slag konden gaan in de keuken. Zo helpen en ondersteunen de tweedejaars studenten de nieuwelingen.

Het menu was meteen al indrukwekkend: gerookte forel met mosterd-dille saus en pittige macaroni met gehakt. Tot en met half oktober staat het menu al vast en wordt er iedere dag (behalve op woensdag) een ander gezond tweegangen-menu gepresenteerd. Niet alleen wijkbewoners maar ook passanten zijn van harte welkom! Een maaltijd (inclusief koffie) kost 5 euro en graag reserveren door te bellen naar 088 - 666 3225.


Meer nieuws lezen