Wervelende modeshow

3 juli 2014

"Het was spannend om mijn ontwerpen voor zo'n groot publiek te laten zien maar ook een geweldige ervaring. En het zag er zeer professioneel uit allemaal. Het leek Parijs wel!', aldus een van de studenten.

Gisteren presenteerden studenten van de School voor Mode niveau 2 tot en met 4 traditioneel aan het eind van het schooljaar, de jaarlijkse modeshow als spectaculaire afsluiting van een jaar van hard werken. Voor de derde keer deden ze dat op een speciale locatie: de autowerkplaats van de School voor Autotechniek en Mobiliteit. Het publiek bestaande uit familie, vrienden en geïnteresseerden werd verrast met een show van jonge, creatieve en enthousiaste ontwerpers die hun creativiteit, materialen, professionaliteit, inzet èn talent tonen. Tijdens de show werden tevens de eindexamenpresentaties geshowd. Bovendien toonden nog elf studenten hun eigen unieke collecties.

Uitblinker

Een van de eindexamenstudenten is School Uitblinker 2014 van de School voor Mode: Amira Douiri. Zij heeft een unieke collectie gemaakt van uitzonderlijk hoog niveau. Haar lederen creaties tonen een uitdagend concept met verrassende mogelijkheden. De verschillende elementen maken haar collectie behalve spannend ook heel draagbaar. Ondernemend is ze ook: de domeinnaam van haar bedrijf ligt al klaar, net als een businessplan.


Meer nieuws lezen