Modeshow 2014

24 juni 2014

De School voor Mode van ROC Mondriaan presenteert op woensdag 2 juli a.s. twee wervelende modeshows op een speciale locatie: de autowerkplaats van de School voor Autotechniek en Mobiliteit van ROC Mondriaan aan de Tinwerf 10 in Den Haag. In deze spannende hightech omgeving bouwt de school een catwalk waarop bijna 250 studenten uit alle leerjaren de creaties tonen die ze het afgelopen jaar gemaakt hebben. Er worden twee shows gelopen, om 18.30 uur en om 21.00 uur. Er zijn nog (beperkt) kaartjes te koop. Mocht u interesse hebben, de kosten bedragen € 7,50 per kaartje/per persoon. Hiervoor neemt u contact op met de School voor Mode, telefoon 088 – 666 3227.

Traditioneel presenteren studenten Mode niveau 2 tot en met 4 jaarlijks in de maand juli deze show als spectaculaire afsluiting van een jaar van hard werken. Het publiek bestaande uit familie, vrienden en geïnteresseerden wordt verrast met een show van jonge, creatieve en enthousiaste ontwerpers die hun creativiteit, materialen, professionaliteit, inzet èn talent tonen. Tijdens de show worden tevens de eindexamenpresentaties geshowd. Bovendien tonen nog elf studenten hun eigen unieke collecties.

Uitblinker Een van de eindexamenstudenten is School Uitblinker 2014 van de School voor Mode: Amira Douiri. Zij heeft een collectie gemaakt van uitzonderlijk hoog niveau. Haar lederen creaties tonen een uitdagend concept met verrassende mogelijkheden. De verschillende elementen maken haar collectie behalve spannend ook heel draagbaar. Ondernemend is ze ook: de domeinnaam van haar bedrijf ligt al klaar, net als een businessplan.


Meer nieuws lezen