WK Hockey is praktijkles

19 mei 2014

Het WK Hockey als één grote praktijkles. Zo kun je het sportevenement zien dat 31 mei officieel van start is gegaan en heel Den Haag op z’n kop zet. Ruim 800 van onze studenten worden op heel veel plaatsen ingezet in een taak die past bij hun opleiding. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Het WK Hockey heeft de benodigde menskracht en de studenten doen praktijkervaring op die onmisbaar is bij het behalen van hun mbo-diploma.

Op de foto: Maaike Smit en Doris den Iseger van de School voor Toerisme en Recreatie zijn ambassadeurs bij station HS.

Haags Hockey Plein

Studenten van de International Hotel and Management School en de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening zijn tijdens het gehele toernooi aanwezig op het Haags Hockey Plein als gastheer en gastvrouw in de bediening en achter de bar.

In en rondom het Kyocera- en Greenfield stadion

Studenten van de School voor Orde en Veiligheid dragen bij aan de beveiliging en de hospitality tijdens het WK. Studenten Toerisme en Recreatie worden ingezet als hostessen bij de ontvangst van gasten in de stadions. Studenten van Lifestyle, Sport en Bewegen zijn ballenmanagers en geven informatie over gezonde voeding in het Westland Greenhouse.

Activiteiten in de stad

Studenten van Lifestyle, Sport en Bewegen helpen ook bij een groot aantal activiteiten zoals streethockey in verschillende Haagse wijken, gymlessen voor basisschoolleerlingen en de Stockeytour. Studenten van Toerisme en Recreatie lopen mee in het ambassadeursproject van de Gemeente Den Haag en ondersteunen de teamleiders bij de ontvangst van (buitenlandse) gasten op diverse punten in Den Haag.


Meer nieuws lezen