Paasdiner voedselbank

7 april 2014

Op 10 april verzorgden studenten van Resto Kleurrijk van ROC Mondriaan een Paasdiner voor 50 cliënten van De Haagse Voedselbank. Het driegangendiner werd volledig kosteloos verzorgd, gekookt en geserveerd door studenten van de School voor Zorghulp en Helpende Zorg en Welzijn onder begeleiding van hun docenten. Het belangrijkste doel van het diner was om de cliënten te verwennen met een lekker, feestelijk maar ook gezond keuzemenu. Het paasdiner was een vervolg op het kerstdiner waar zoveel animo voor was dat niet iedereen kon deelnemen.

Wat stond op het menu?

Voorgerecht: Gevulde eieren

Hoofdgerecht: Kippenpoot met honing-tijmsaus, haricots verts en puree óf Tagliatelle al pesto met salade

Nagerecht: Advocaat-bavarois

Koffie met paaseitjes

Het idee voor het diner is ontstaan in de samenwerking van Mondriaan met de Voedselbank Laak. De activiteiten voor de Voedselbank vormen een prima praktijkoefening voor studenten van de School voor Zorghulp en Helpende Zorg en Welzijn.

Resto Kleurrijk

Alle werkdagen behalve woensdag wordt hier tussen twaalf en twee uur een warme en altijd gezonde tweegangenlunch geserveerd voor slechts vier euro. Elke dag is anders. Reserveren noodzakelijk via telefoonnummer: 088 – 666 3225. Voor het weekmenu of meer informatie, kijk op www.restokleurrijk.nl.


Meer nieuws lezen