Verkoop voor goed doel

17 april 2014

Studenten van Resto Kleurrijk aan het Leeghwaterplein verkochten in de aanloop naar Pasen paaseitjes voor Save the Children. Iedere dag (behalve woensdag) verzorgen de studenten van de School voor Zorghulp en Helpende Zorg en Welzijn een warme en gezonde tweegangenlunch voor buurtbewoners. De kosten van de maaltijd bedragen slechts € 4,- en de afgelopen weken konden de bezoekers voor € 1,-- extra een zakje paaseitjes mee naar huis nemen.

Vandaag was het extra gezellig in Resto Kleurrijk want de gasten genoten van een feestelijke Paasbrunch. Eén van de gasten vertelde: ''De studenten weten er samen met hun docenten altijd iets bijzonders van te maken. Dat maakt het samen eten bij Resto Kleurrijk iedere keer opnieuw het hoogtepunt van de dag.'' Meer weten of een keer een hapje eten? Ga naar Resto Kleurrijk.

Al het extra opgehaalde geld is bestemd voor Save the Children. Onder het Haagse motto ‘Doe iets of Geef wat” probeert Save The Children zoveel mogelijk Haagse mensen, instellingen, bedrijven in actie te laten komen voor het goede doel. ROC Mondriaan is één van die organisaties.


Meer nieuws lezen