Verborgen talenten

17 april 2014

Felix Torres Sanchez, student van de School voor Administratie van ROC Mondriaan is één van de (zang)talenten die vandaag tijdens de afsluiting van de tweede Mondriaan Talentendag een spetterende rap-zangdemonstratie gaf voor een publiek van ruim 900 medestudenten. De hele dag waren er aan het Leeghwaterplein allerlei workshops ‘’van studenten, voor studenten’’ waarin studenten hun vaak onvermoede talenten zichtbaar maakten.

Ruim negenhonderd studenten van de School voor Handel en de School voor Administratie Den Haag trokken in vier rondes langs ongeveer veertig talentenworkshops. Zo leerden studenten hun medestudenten iets over portrettekenen, Turkse dans, jongleren of digitale fotografie om maar enkele voorbeelden te noemen. De organisatie is opgezet volgens het principe ‘’voor studenten door studenten’’.

Cohesie

Een van de doelen van de Talentendag is het zichtbaar maken van de vele talenten van de studenten maar ook het vergroten van de onderlinge banden, zodat meer cohesie ontstaat. Wie is die klasgenoot en wat kan hij of zij nog meer?De voorbereidingen voor 2015 zijn al in gang gezet.


Meer nieuws lezen