Bloemen maken

7 november 2014

Gisteren verzorgde docent/instructeur Frank Homan aan de Koningin Marialaan samen met zijn studenten een workshop in het kader van het ‘’vrijetijdsprogramma’’ van het Euhofa congres dat afgelopen week in Den Haag plaatsvond. De internationale gasten reageerden verrukt toen ze ontdekten wat op het programma stond. In de workshop ’Pastry’ leerden de congresleden Hollandse bloemen maken van marsepein. Het resultaat mocht er zijn. De marsepeinen rozen, tulpen en narcissen waren een lust voor het oog, eigenlijk te mooi om op te eten.

Ruim honderd hotelschooldirecteuren uit 23 verschillende landen namen deel aan het 53ste internationale Euhofa-congres dat werd georganiseerd door de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan. Euhofa International is een wereldwijde organisatie van hotelschooldirecteuren die streeft naar de beste kwaliteit van de hotelopleidingen. Bijna alle Nederlandse hotelscholen zijn lid van Euhofa. Deze editie stond in het thema van ’’Hospitality Experience Design’’.


Meer nieuws lezen