Euhofa congres Den Haag

30 oktober 2014

Ruim honderd hotelschooldirecteuren uit 23 verschillende landen nemen komende week deel aan het 53ste internationale Euhofa-congres, dat dit jaar in Den Haag wordt georganiseerd door ROC Mondriaan. Burgemeester van Aartsen opent het congres officieel maandag 3 november in de Koninklijke Schouwburg. Het congres staat deze editie in het teken van ’’Hospitality Experience Design’’.

Euhofa International is een wereldwijde organisatie van hotelschooldirecteuren die streeft naar de beste kwaliteit van de hotelopleidingen. Bijna alle Nederlandse hotelscholen zijn lid van Euhofa en de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan is organisator van dit 53ste congres. Samen met de Hotelschool Den Haag en het NHTV Breda is ROC Mondriaan ook verantwoordelijk voor het academische programma.

Tot en met donderdag 6 november krijgen de directeuren een uitdagend programma voorgeschoteld met inleidingen en seminars door toonaangevende internationale experts op het terrein van ’’Hospitality Experience Design’’. Hospitality anno 2014 gaat verder dan een heerlijk diner presenteren of nuttigen.

Ieder congreslid wordt persoonlijk begeleid door één van de ruim 125 studenten van de International Hotel and Management School en de School voor Toerisme en Recreatie van ROC Mondriaan. Een student wordt gekoppeld aan een groepje congresleden waarbij de begeleiding van het congreslid in de eigen taal geschiedt. Het streven is een beleving ‘’op maat’’ voor elke gast te creëren door de gast te kennen en de experience hierop aan te passen.

Met de organisatie van het Euhofa-congres zorgen ROC Mondriaan en de partners voor winst op meer terreinen: er wordt een hoogstaand congres neergezet, voor de studenten is het een fantastische real-life praktijkomgeving en er wordt en-passant ook een bijdrage geleverd aan de citymarketing van Den Haag.

De directie van het nieuwe Grand Hotel Amrâth Kurhaus deed ook een mooie geste. De reserveringen voor alle congresleden zijn onveranderd waardoor noch de organisatie noch de buitenlandse gasten, enige hinder ondervinden van de recente overname. Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is verheugd de gasten te ontvangen.


Meer nieuws lezen