Europees bezoek

5 december 2013

Afgelopen maandag bezochten Tweede Kamer voorzitter Anouchka van Miltenburg en de voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz ons ROC. Na een korte presentatie bezocht het gezelschap een aantal scholen en leerbedrijven. Het bezoek eindigde bij de scholen voor Mode en Uiterlijke verzorging waar beide bezoekers het gehele ontwerp en productieproces van de mode bekeken en de heer Schulz na een korte instructie in een kappersles, zelf haar heeft gesneden.

Van Miltenburg en Schulz gaven aan de dynamiek van de studenten ontzettend leuk te vinden, het leerproces zo actief mee te maken en vonden het boeiend te zien en horen hoe onze school een rol vervult in wijk en stad. Het was een geslaagd werkbezoek.

De komst van Martin Schultz aan Mondriaan was onderdeel van een bezoek aan de Eerste en Tweede Kamer. Het doel van het bezoek was om inzicht te krijgen in de werkwijze van het Nederlandse parlement en een goed beeld te krijgen van de Nederlandse samenleving. Aansluitend op zijn bezoek aan Mondriaan werd nog een bezoek gebracht aan de Stationsbuurt en het Rode Dorp.


Meer nieuws lezen