Stem op Mark Caljouw

17 december 2013

Mark Caljouw, student van de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen van ROC Mondriaan is genomineerd voor Sporttalent 2013. Tijdens het Haags Sportgala eind januari 2014, worden er vijf topsportprijzen uitgereikt aan de: Haagse sportman, -vrouw, - ploeg, -coach en het - talent van 2013. Mark verdient het om te winnen.

Mark is dit jaar 2de op het EK badminton junioren geworden en zat bij de laatste 16 van het WK in Thailand. Daarnaast is hij afgelopen november 2de geworden op een internationaal toernooi in Noorwegen (Senioren).

Wil je op hem stemmen? Stemmen kan tot uiterlijk 1 januari 2014 via www.denhaag.nl of via Facebook

Jouw stem telt!

De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee voor de uiteindelijke uitslag. De andere 50% is afkomstig van het oordeel van de jury. Pas tijdens het Sportgala op 27 januari worden de winnaars bekend gemaakt.


Meer nieuws lezen