Kerstdiner voor daklozen

17 december 2013

Paviljoen Doen, ons opleidingsrestaurant aan de Dunne Bierkade in Den Haag, organiseerde donderdag 19 december een gratis kerstdiner voor Poolse daklozen. Studenten van de opleiding horeca-assistent kookten en serveerden een speciaal menu en het Leger des Heils Wagenstraat nodigde de daklozen uit. Het gebruikelijke kerstdiner werd voor de bijzondere gasten aangepast en bestond uit twee soorten stamppot met een bal gehakt, worst en jus. Het dessert bestond uit appeltaart met een kopje koffie of thee.

Kerst bij Paviljoen Doen

De studenten van Paviljoen Doen verzorgden traditioneel in deze periode iedere dag voor gemiddeld 25 gasten een luxueus viergangen kerstmenu inclusief wijnarrangement. Omdat Paviljoen Doen een opleidingsrestaurant is, is het kerstmenu spotgoedkoop. Mede daarom is het altijd ruim tevoren volgeboekt.


Meer nieuws lezen