500 euro voor Serious Request

17 december 2013

Studenten van de School voor Sociaal Werk en Jeugdzorg aan de Aspasialaan hebben ruim 500 euro bijeen gebracht met een actie voor Serious Request op donderdag 19 december.

De studenten boden heel veel verschillende activiteiten, van een carwash service voor docenten en studenten buiten het schoolgebouw en het inzamelen van lege statiegeldflessen tot een panna-knock-out toernooi en de verkoop van water, warme chocomelk, cupcakes, suikerspin en popcorn.

Voor de eerstejaars studenten Sociaal Cultureel Werk was het een mooie en leerzame uitdaging om een evenement te organiseren met als doel geld in te zamelen. Tegelijktertijd activeerden ze de studenten en het personeel van alle andere opleidingen om deel te nemen in deze actie.


Meer nieuws lezen