Help 1 7 helpt Delft

12 december 2013

Voor Delftenaren die hulp zoeken bij het boodschappen doen of bij het opruimen van hun huis of voor wie het te zwaar wordt om zelf de was te doen is er hulp in aantocht. Studenten van ROC Mondriaan komen kosteloos een handje helpen. Januari 2014 openen de deuren van een speciaal loket ‘’Help 1 7’’ (spreek uit ‘’Help eens even’’) waarbij inwoners van Voorhof en Buitenhof met hulpvragen terecht kunnen.

Heeft u een hulpvraag? U kunt deze aanmelden via het e-mailadres help17.delft@rocmondriaan.nl, of op maandag of donderdag bellen met Pia Pierik 0629077241 (niet in de kerstvakantie).

De Delftse Zaak

Help 1 7 Delft is een initiatief van ROC Mondriaan en Ipse de Bruggen samen met Participe en is onderdeel van het lerend wijkcentrum ‘’De Delftse Zaak. Bij ’Help eens even’ snijdt het mes aan twee kanten: de student heeft een zinvolle praktijkstage en inwoners van Delft krijgen de hulp die ze nodig hebben.

Help 1 7 is inmiddels een beproefde formule. In Den Haag zijn al loketten op vier plaatsen in de stad waar inwoners dankbaar gebruik van maken. Meer weten? Ga naar www.help17-kleurrijk.nl


Meer nieuws lezen