Doe dag Technologieroute mechatronica Delft: 28 november (15.00-16.30)

18 november 2013

Doe dag Mechatronica Delft is vol

Let op: De Doe dag vindt plaats op donderdag 28 november aan de Rotterdamseweg 141 in Delft (TU-campus bij Inholland).

Je kunt je tijdens deze dag ook inschrijven voor de opleiding.

Het animo voor de Doe dag is zo groot dat de workshops al vol zijn. Men kan zich niet meer aanmelden. Op termijn wordt een nieuwe Doe dag gepland. Als je de volgende Doe dag beslist wilt meedoen, stuur dan alvast een bericht naar techniek@rocmondriaan.nl. Je krijgt dan een uitnodiging om langs te komen

Tijdens de opleiding leer je machines ontwerpen en optimaliseren. Maar ook medewerkers en klanten adviseren. In de techniek hebben ze je hard nodig. Kies daarom voor de Technologieroute mechatronica Delft! De ideale opstap naar het hbo.


Meer nieuws lezen