1000ste match Zaak & Co

15 november 2013

Frans van Kreuningen, regiodirecteur van Tempo Team, vormt samen met de 17-jarige Kanim Fantaye de 1000ste match van Zaak & Co. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Zaak & Co is het succesvolle coachingsproject dat mbo-studenten van ROC Mondriaan koppelt aan professionals uit het bedrijfsleven, (semi)overheid en gemeente om studenten perspectief te bieden op hun opleiding en hun toekomstige beroep. Het duo kijkt uit naar hun samenwerking. Van Kreuningen: “In mijn studententijd heb ik veel gehad aan goede adviezen.’’ Ook Kanim ziet als eerstejaars Marketing en Communicatie de voordelen: ’’Bij een opleiding is plannen heel belangrijk en daar ben ik niet zo goed in, dus ik kan de hulp van mijn coach goed gebruiken!”

Zaak & Co is een succesvolle werkwijze om studenten beter de weg te laten vinden in de samenleving waarbij de coach als carrière-kruiwagen dienst doet. De doelstelling is mbo-studenten te begeleiden, motiveren en te stimuleren om de kans op uitval te verkleinen en om de studenten te helpen bij voorkomende obstakels tijdens hun schoolcarrière. De gemeente Den Haag is warm voorstander van het coachingsproject en maakt Zaak & Co financieel mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.rocmondriaan.nl/zaak-en-co


Meer nieuws lezen