Linda Goutier in TOP 10 nationale MBO Uitblinker 2013

8 oktober 2013

Horeca-topper Linda Goutier heeft definitief de TOP 10 gehaald van de uitverkiezing nationale MBO Uitblinker 2013. Linda vertegenwoordigt ROC Mondriaan bij het Dit is MBO! gala op 10 oktober 2013 en is door het vergaren van stemmen zover gekomen. Samen met 10 Uitblinkers van andere roc’s moet Linda nu een vakjury overtuigen van haar talent en excellente capaciteiten.

Linda voltooide haar vmbo-opleiding in Naaldwijk waarna ze verder ging naar de opleiding kok bij ROC Mondriaan in Den Haag. Na vier jaar als kok besloot ze om terug naar school te gaan. In de opleiding Manager Ondernemer Horeca van ROC Mondriaan kwamen al haar talenten samen. Na haar opleiding afgelopen juli kon ze meteen aan de slag als Food & Beverage manager bij het hotel Beaumont in Maastricht.

Linda is heel correct in de omgang, representatief en communicatief sterk. Bij haar eindstage bij de New Castle Hotelgroup in Halifax Canada was men lyrisch over haar. Linda heeft plannen voor een eigen bedrijf ‘’Madame Goutier’’ maar dit moet nog even wachten want ze wil eerst nog meer ervaring op doen, om te beginnen in het Beaumont in Maastricht.

Met haar ambitie en gedrevenheid is zij een voorbeeld voor anderen en de combinatie van vakmanschap, zelfbewustzijn én professionaliteit maken haar tot een echte vakvrouw waar Mondriaan trots op is.

Wat zijn Uitblinkers? Zie www.ditismbo.nl


Meer nieuws lezen