Delfts onderwijs en bedrijfsleven inspireert en innoveert

17 oktober 2013

Op 17 oktober 2013 komen het Delftse onderwijs en het regionale bedrijfsleven bijeen bij ROC Mondriaan aan de Brasserskade 1, om zaken te doen tijdens de vierde editie van ‘’TDO Totaalpresentatie Delfts Onderwijs’’. Dit jaar is het thema: Delft inspireert en innoveert. Behalve met inspirerende sprekers, het matchen van vraag en aanbod en netwerken, is een belangrijk onderdeel de verkiezing van het Beste Leerbedrijf voor het Delftse onderwijs door wethouder Lucas Vokurka. De genomineerde bedrijven zijn Festo, Ipse de Bruggen en Praxis Delft.

Het jaarlijkse TDO is inmiddels een traditie en wordt beschouwd als een succesvol instrument om de krachten te bundelen van alle actoren in het Delfts onderwijs en bedrijfsleven. Het Delftse onderwijs is breed vertegenwoordigd, van voortgezet onderwijs tot en met TU Delft. Er wordt nauw samengewerkt met onder andere de bedrijven die zijn aangesloten bij het SOB Delft (Samenwerking Onderwijs Bedrijfsleven) en La Red. Belangrijke opbrengsten tot nu toe zijn uitwisseling van zowel docentenstages op de bedrijfsvloer als gastlessen vanuit het bedrijfsleven in het onderwijs. Omdat alle participanten elkaar sinds TDO beter weten te vinden leidt de verbeterde samenwerking ook tot meer stageplekken voor Delftse studenten. Voor aanmeldingen en meer info bij: inschrijvingen.TDO@rocmondriaan.nl


Meer nieuws lezen