Mondriaan Uitblinkers 2014

Uitzonderlijke studenten

Studenten en cursisten waar we als roc trots op zijn. Jonge mensen die zich onderscheiden. Niet alleen vanwege mooie schoolresultaten, maar vooral vanwege prestaties tijdens hun stage. We hebben er veel. Jaarlijks kan iedere school van ROC Mondriaan een student aanmelden om Mondriaan (school) Uitblinker te zijn, een erepredikaat waar studenten trots op zijn en dat heel goed op hun CV staat. Achttien scholen hebben dat dit jaar gedaan. Een jury bepaalde wie Mondriaan landelijk mag vertegenwoordigen op de landelijke Dit is MBO! manifestatie 2014: Marvin Heins van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening.

Marvin Heins (21) uit Wassenaar is een uitzonderlijke student. Hij heeft in één schooljaar twee opleidingen afgerond: niveau 2 Kok in de gebruikelijke 2 jaar en niveau 3 en 4 in één jaar aansluitend daarop. Een prestatie van mega-formaat! Iets waar normaal vijf jaar voor staat, heeft hij in drie jaar weten te volbrengen. Hiervoor heeft hij heel veel (niet) gedaan: voetbal, uitgaan en vakanties werden opgegeven om zijn doel te bereiken: Leidinggevende keuken. Marvin komt met al zijn doelgerichtheid over als een vrolijke en energieke jongeman die gepassioneerd en doorspekt met humor over zijn opleiding en zijn visie vertelt. Over gezonde voeding, en dan vooral in de zorgsector, heeft hij uitgesproken ideeën, die hij op stageplekken en in zijn werk nu al gebruikt en uitwerkt. Marvin heeft in zijn spaarzame vrije tijd ook nog Italiaans geleerd, mede vanwege zijn liefde voor de Italiaanse keuken. Ook hierin vindt hij inspiratie om zo gezond mogelijk te koken. Bakken in olijfolie in plaats van in boter is daarvan één voorbeeld.

Marvin is een geweldige student en een voortreffelijke beroepsbeoefenaar. Met zijn visie op gezonde voeding is hij in staat een maatschappelijke bijdrage leveren. De combinatie van vakmanschap, zelfbewustzijn én professionaliteit maken hem tot dé échte Mondriaan MBO Uitblinker 2014.

Ik ben er echt superblij mee dat ik uit al die studenten ben gekozen!
Marvin Heins

De overige uitblinkers


Amira Douiri - School voor Mode

Ryan Boer - School voor Handel

Najima Aharchi - School voor Administratie Den Haag

Jean-Paul Benoist - School voor Commerciële economie

Jolanta Slawska - School voor Economie en Juridische beroepen

Zahida Karbalai - School voor Verzorgende, Verpleegkundige en AG

Kevin Oosterlaken - School voor ICT

Remy Roelofs - School voor Autotechniek en Mobiliteit

Densley Damon - School voor Bouw en Infra

Sven Pinedo - School voor IHMS

Rutger Koppelaar - School voor Lifestyle, Sport en Bewegen

Diewer van der Schoor en Mitchel Mulder - School voor Metaal-, Elektro-, en Installatietechniek

Hawra Nissi - School voor Sociaal werk en Jeugdzorg

Betul Duman - School voor Uiterlijke verzorging

Tess Jutte - School voor VAVO

Daphne Bastiaan - School voor Zorghulp en Helpende

Laura Pleijsier - School voor Zorg en Welzijn Westland