Iets met

Mode

Maak het in de mode

Achter de glamour van de modewereld zit veel vakkennis, deskundigheid en productiviteit. Omdat het modebeeld voortdurend verandert is het van belang dat je in deze sector op de hoogte blijft van de laatste trends. Als je in de mode wilt werken, ben je modebewust, vind je het leuk om met de naaimachine te werken, ben je creatief en heb je gevoel voor kwaliteit.

Mode: trendy, professioneel en productief

  • Wil je kleding leren maken voor anderen of jezelf? Kies dan voor de richting mode-maatkleding, niveau 2, 3 of 4.
  • De junior stylist assisteert bij het ontwikkelen van nieuwe collecties.
  • Ben je een echte regelaar en heb je gevoel voor mode? Dan is de opleiding Junior productmanager fashion iets voor jou.
  • Werk je liever op de verkoopvloer en wil je klanten adviseren over kleding en bijbehorende accessoires? Meld je dan aan voor Verkoopspecialist mode.

De aantrekkingskracht van Mode!

Persoonlijk verhaal

Esmee de Vries, een studente van Mode, heeft een goede tip: "Werk aan je netwerk, zonder de juiste contacten kom je nergens." Lees meer

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Stage Mode

Meer over stage

Alle opleidingen in Mode

In de modebranche kun je verschillende richtingen kiezen. Of je nu kleding wilt maken of liever kleding ontwerpt, bij ons kun je je kwaliteiten gaan ontwikkelen. Ook als organisatietalent kan je in de mode succesvol zijn.

Van knoopsgat tot catwalk, I love it!
Daisy, student 3de jaars Mode-maatkleding

Productie en verkoop

Junior productmanager fashion Als junior productmanager fashion ben je de schakel tussen Nederland en het productiebedrijf in het buitenland.

Er zit een grote industrie achter de mode en jij kunt daar deel van uitmaken.

Go for style!

Medewerker mode - maatkleding Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche! Deze opleiding kun je volgen op niveau 2, niveau 3 én niveau 4.

Junior stylist
Als junior stylist assisteer je de ontwerper. Je maakt moodboards, stylesheets, productspecificaties, zoekt stoffen uit en controleert de kwaliteit van de kleding.

Fasttrack Junior stylist
Havo-leerlingen en leerlingen met een mbo niveau 4 diploma kunnen binnen twee jaar hun niveau 4-diploma Junior stylist behalen!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41
2521 CA Den Haag info@rocmondriaan.nl

Onze scholen

School voor

Mode

Bekijk alle opleidingen