vwo-6 cursus 1 maand

Verlengd Traject vwo

Slaag met het Verlengd traject alsnog voor je havo-diploma of vwo-diploma.
Wat leer je bij

Verlengd Traject vwo

Verlengd Traject vwo:
Het Verlengd Traject vwo kent twee mogelijkheden om alsnog een diploma te halen; ofwel een vwo diploma of een havo diploma.

Verlengd Traject maatschappijleer: vwo diploma Kom je slechts één compensatiepunt tekort na het CE, dan kun je misschien deelnemen aan het Verlengd Traject. Door het schoolexamen maatschappijleer over te doen, kun je dit vak met een punt verhogen waardoor je alsnog voor 1 september 2019 kunt slagen en dus starten met een vervolgopleiding. Voldoe je via dit traject aan de zak/slaagregeling 2019-2020 dan ontvang je eind augustus alsnog je diploma.

De inhoud van dit traject bestaat uit een dag intensief les op woensdag 10 juli op locatie Leeghwaterplein. Tijdens de lesdag wordt alle relevante leerstof doorgenomen en maak je opdrachten waar je direct feedback op krijgt. Hierdoor heb je een uitstekende basis om je verder zelfstandig voor te bereiden op het examen.
Het examen is op woensdag 17 juli op locatie Leeghwaterplein. Uiterlijk vrijdag 19 juli krijg je telefonisch bericht over de uitslag.

Verlengd Traject: havo diploma
Ben je gezakt maar voldoe je wel aan de zak/slaag regeling havo als je één vak laat vallen dan kun je ook deelnemen aan het Verlengd Traject om alsnog een havo-diploma te halen. Dit kan bijv. door een onvoldoende voor de tweede moderne vreemde taal te schrappen. Omdat ieders situatie zo specifiek is, adviseren we je altijd contact met ons op te nemen via info.vavo@rocmondriaan.nl om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Voldoe je via dit traject aan de zak/slaagregeling 2019-2020, dan ontvang je eind augustus alsnog je diploma.

De inhoud van dit traject is het herschrijven van je profielwerkstuk. Er wordt een uitleg gegeven bij de inschrijving op vrijdag 5 juli om 9:30 uur op locatie Leeghwaterplein. Heb je vragen dan kun je bij een docent terecht. De inleverdatum is op woensdag 17 juli. Uiterlijk vrijdag 19 juli krijg je telefonisch bericht over de uitslag.

Toelatingseisen Verlengd Traject
• Het traject is alleen toegankelijk voor leerlingen die in 2018-2019 (of eerder) examen vwo hebben gedaan, maar gezakt zijn.
• Het Verlengd Traject is toegankelijk voor 18-plussers. Ben je 16 of 17 jaar? Dan kun je deelnemen aan dit traject wanneer je huidige vo-school je aanmeldt. Neem hiervoor contact op met je decaan of afdelingsleider.

Kosten
In alle gevallen worden de kosten van het traject à € 350,- bij de leerling in rekening gebracht. Voor het Verlengd Traject maatschappijleer komen hier nog de kosten voor het lesboek bij.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen

Bekijk ook eens...

Niet overtuigd? Of past dit toch niet zo goed bij je? We hebben genoeg andere opleidingen die je ook kunnen aanspreken.

Op zoek naar een specifieke opleiding? Zoek in ruim 200 opleidingen

Bekijk alle opleidingen