mavo-4 cursus 1 maand

Verlengd Traject mavo

Slaag met het Verlengd traject alsnog voor je mavo-diploma.
Wat leer je bij

Verlengd Traject mavo

Verlengd Traject maatschappijleer mavo:
Kom je slechts één compensatiepunt tekort na het CE, dan kun je misschien deelnemen aan het Verlengd Traject mavo, ook bekend onder de naam 'Septembertraject'. Door het schoolexamen maatschappijleer over te doen, kun je dit vak met een punt verhogen waardoor je alsnog voor 1 september 2019 kunt slagen en dus starten met een vervolgopleiding. Voldoe je via dit traject aan de slaagregeling 2019-2020 dan ontvang je eind augustus alsnog je diploma.

De inhoud van dit traject bestaat uit een dag intensief les op dinsdag 9 juli op locatie Leeghwaterplein. Tijdens de lesdag wordt alle relevante leerstof doorgenomen en maak je opdrachten waar je direct feedback op krijgt. Hierdoor heb je een uitstekende basis om je verder zelfstandig voor te bereiden op het examen.
Het examen is op woensdag 17 juli op locatie Leeghwaterplein.
Uiterlijk vrijdag 19 juli krijg je telefonisch bericht over de uitslag.

Toelatingseisen Verlengd Traject
• Het traject is alleen toegankelijk voor leerlingen die in 2018-2019 (of eerder) examen hebben gedaan (mavo/vmbo-tl), maar gezakt zijn.
• Het Verlengd traject is toegankelijk voor 18-plussers. Ben je 16 of 17 jaar? Dan kun je deelnemen aan dit traject wanneer je huidige vo-school je aanmeldt. Neem hiervoor contact op met je decaan of afdelingsleider.

Kosten
In alle gevallen worden de kosten van het traject (lesgeld en examen) van € 350,- (exclusief lesmateriaal) bij de leerling in rekening gebracht.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen

Bekijk ook eens...

Niet overtuigd? Of past dit toch niet zo goed bij je? We hebben genoeg andere opleidingen die je ook kunnen aanspreken.

Op zoek naar een specifieke opleiding? Zoek in ruim 200 opleidingen

Bekijk alle opleidingen