Open Dag in de Blue School

22 april Kornoelje 20, 2262 AV Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands)
15:00 - 18:00
open dag

DE VETSTE #1 RETAIL OPLEIDING EN DENIM STORE VAN NEDERLAND!

UNIEKE COMBINATIE VAN LEREN, WERKEN EN KENNISDELEN Blue School biedt een uniek concept waarin leren, werken en delen van kennis wordt gecombineerd. Ondernemers, bedrijven, studenten en het onderwijs werken gericht samen aan innovatieve winkelgebieden met retailers van de toekomst.

De mbo niveau 4 opleiding (Denim) Store Manager is de eerste mbo retail opleiding van Nederland waar je volledig in de praktijk wordt opgeleid. Jouw klaslokaal is de Blue School Store in Westfield Mall of the Netherlands. Docenten van ROC Mondriaan en mboRijnland en ondernemers staan je bij in jouw ontwikkeling naar retail professional van de toekomst. Tijdens de opleiding leer je alles over de nieuwste manier van winkelen, waarbij beleving en de laatste technologieën centraal staan. Na het behalen van jouw diploma (Manager Retail), ben je klaar voor de winkel van de toekomst!

Wil jij meer weten over deze gave opleiding, meld je dan nu aan voor onze open dag in de Blue School Store op donderdag 22 april a.s. Voor aanmelden en/of meer informatie, zie www. blueschool.nl

*Vanwege de coronamaatregelen kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers welkom heten. Wees er dus snel bij en reserveer via blueschool.nl een plekje in een tijdslot.

Ga naar de open dagen pagina
bekijk de complete agenda