Open Dag in de Blue School

11 november Kornoelje 20, 2262 AV Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands)
17:00 - 20:00

Bij deze niveau 4 opleiding is de Blue School Store, in Westfield Mall of the Netherlands, jouw klaslokaal! Je wordt op de werkvloer klaargestoomd voor de Retail van de toekomst door docenten van ROC Mondriaan, mboRijnland en ondernemers. Tijdens de opleiding leer je alles over de nieuwste manier van winkelen, waarbij beleving en de laatste technologieën centraal staan. Na het behalen van jouw diploma (Manager Retail), ben je klaar voor de winkel van de toekomst!

Ben jij die ambitieuze en zelfstandige student die wij zoeken? Schijf je dan via de website van de Blue School in voor de Open dag op donderdag 11 november a.s.!

Het programma van de Open dag wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd de website maar ook Facebook en Instagram in de gaten.

bekijk de complete agenda