Inschrijfmoment School voor Administratie

15 oktober Waldorpstraat 41
16:30 - 19:00

Wil je in februari 2020 met een mbo opleiding op niveau 2 starten?

Op dinsdag 15 oktober 2019 is er vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur gelegenheid om je in te schrijven of je documenten in te leveren of informatie te krijgen over onze niveau 2 opleidingen: - medewerker (financiële) administratie - medewerker secretariaat en receptie - MBO University medewerker secretariaat en receptie

Wij bieden onze opleidingen aan in twee jaar. Versneld in 1 jaar is mogelijk mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Ook zijn er groepen die extra Nederlandse lessen krijgen en verder is er een speciale moederklas voor moeders die een opleiding op niveau 2 af willen ronden. Verder kun je je laten informeren als je geen vmbo diploma of entree diploma hebt.

Graag vertellen wij je op 15 oktober 2019 over de opleiding en de vele doorstroommogelijkheden na het behalen van het diploma op niveau 2.

Leermiddelen krijg je vanaf januari 2019 in bruikleen van de school. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Als je al je documenten op dinsdag 15 oktober 2019 komt inleveren dan kan je meedoen met de toets van donderdag 17 oktober 2019.

bekijk de complete agenda