MBO Westland open tijdens 'Kom in de Kas'

7 april Europa 1, Naaldwijk
10:00 - 16:00

Op zaterdag 7 april 2018 is van 10:00 tot 16:00 uur het World Horti Center op waar het MBO Westland is gevestigd. Het World Horti Center haakt aan op het thema van Kom in de Kas 2018: ‘Een kleurrijke toekomst’ en bied je een uitgebreid programma aan waarin je kunt zien wat daar gebeurt op het gebied van de internationale glastuinbouw. Zo kun je een kijkje nemen in de praktijklokalen en leerpleinen van MBO Westland. Wij bieden op deze locatie opleidingen een van de School voor Zorg en Welzijn Westland en de opleiding Technologieroute Mechatronica Naaldwijk.

Daarnaast geven medewerkers van Demokwekerij Westland in de kassen uitleg over onderzoeken met innovatieve belichting, teeltsystemen, veredeling en gewasbescherming.

Het bedrijfsleven dat in het innovatiecentrum vertegenwoordigd is met een permanente stand laat innovaties zien op het gebied van kasconstructie, energie en klimaat, nieuwe teeltmethoden en techniek en logistiek. Op de kleurrijke beursvloer van Food & Flowers vertellen de bedrijven over de innovaties op het gebied van gezondheid en welbevinden.

De open dag komt tot stand in samenwerking met Kom in de Kas Westland maar is niet opgenomen in de busroute van deze organisatie. Word Horti Center is goed bereikbaar op de fiets. Er is maar een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar voor bezoekers die met de auto willen komen.

Meer info en het volledige programma vind je op komindekas.nl.

bekijk de complete agenda